Hálószobabútor falburkolattal, TV sarokkal (H-036)

Hálószobai falburkolat végig párhuzamosan az ágy mellett
Falburkolat

A hálószoba bútor kiegészítő eleme a falburkolat, mely jó hőszigetelő a hátfalas heverő mögött   A falburkolat tetőlapja fali polcnak használható, így az a heverő mögötti falon pontosan a szolgálati helyén van.

A mai  hálószoba bútor mérete és összetétele igazodik a modern lakások hálószobáihoz, így a kis méretű kiegészítő bútorok is teret kapnak. A fotón látható, hogy a heverő mögötti falon egy oszlop áll ki a falsíkból. ía mögötte lévő beugrást használja ki a falburkolat.

A hálószoba berendezés részét képezi az ajtó melletti tömörfa frontú TV sarok, mely kihasználva a falkiugrást, minimális helyigényű. A TV szekrény alatt van helye fiókoknak, ami hálószobában soha nincs elég.

A hálószoba bútorait egészíti ki a TV feletti tömörfa sarok könyvespolc, amely itt játéktartó polcként használatos. Nem nehéz kitalálni, ezt a hálószobát időnként gyermek is használja.

A sarok könyvespolc tipikus Gerland bútor, tömörfa szerkezetű, hátfal nélküli. Mögötte jól látható a fal, nincsenek oldalfalai sem. Elegáns és könnyed, aki látott már Gerland bútort, rögtön látja, hogy ez is az.