sarokpad étkező

A sarokétkezők ülőpadjai tárolóval is tervezhetők. Az étkezőasztal nagyobbítható kivitelben is készülhet, nem szükségesek pótlapok. Az asztal kétlábú.

Az étzők ülőpadjai tárolóval is tervezhetők. Az étkezőasztal nagyobbítható kivitelben is készülhet, nem szükségesek pótlapok. Az asztal kétlábú.

Az étkezősarok kifejezés már sejteti, hogy az étkező garnitúrának csak a sarokban maradt helye, és ott sem sok. Az étkezőasztalhoz való hozzáülés legkisebb helyigényét pedig csak étkezőpad alkalmazásával tudjuk elérni.

Sarokétkezőnél ez sarokpadot jelent, ami általában L alakú. Ha a sarokban falbeugrás is van, a sarokpad akár U alakú is lehet. Ha az étkezőpad a sarokban 45 fokban fordul be, az szükség setén sarokülésként használható ki.

A sarok étkezőasztal mérete mindig az étkezőpadhoz igazodik, mint a fotón is látható.

Három személy a padon, három az étkezőszékeken, vagyis összesen hat fő számára elegendő a hely.

Ez a tömörfa szerkezetű étkezőasztal azonban nagyobbítható kivitelben készült. A nagyobbításhoz nem igényel betétlapokat, azt saját tömörfa szerkezetével oldja meg. A megnövelt étkezőasztal hosszúság még két személy elhelyezését teszi lehetővé, vagyis szükség esetén két tartalék szék beállításával az étkezősarok nyolc személyesre bővülhet.

A sarokétkezők ülőpadjai kis leleménnyel tervezhetők tárolóval is. Az étkezőpadok alatti tér kihasználatlan lenne nélkülük, és beépítésük nem befolyásolja a sarokétkező elegáns megjelenését. A tárolóhoz való hozzáférést biztosítja a sarokpad felnyitható ülőlapja. A tároló hely hat személyes étkezőasztal esetén közel két folyóméternyi.

A tároló kamrák az étkezőpad szerkezeti szilárdságát is növelik, így lesz igazán kompakt az étkező sarok.