Gránit étkezőasztal

A Gerland nagyobbítható étkezőasztalainak lapja összetolt állapotban egy darabból áll, ezért készülhetnek gránit lappal is. A köríves láb az egyik lábtípus.

A Gerland nagyobbítható étkezőasztalainak lapja összetolt állapotban egy darabból áll. Ez a tulajdonság teszi lehetővé, hogy gránit asztallappal is készülhetnek ezek a nagyobbítható asztalok. A fotón egy ilyen íves lábazatú, gránitlapos asztalt láthatunk, mely stílusával az Art-Deco korát idézi. A gránit asztallap azon túl., hogy nagyon esztétikus, szükségtelenné teszi terítő használatát, ha nincs széthúzva. Könnyen tisztítható, nem sérülékeny.

A gránitlapos étkazőasztal vendéglapjai, mint a fotón is látható, nem készülnek gránitból. nagyobbított állapotában az asztalt úgy is terítő borítja. A gránitlap a hétköznapok komfortját növeli.

Az Art Deco lábazatú étkezőasztalok készülhetnek gránit nélkül is, hagyományos furnérozott asztallappal. Használati előnyeik úgy is érvényesülnek. Az ilyen asztalok jól körül ülhetők, az étkezőszékek körben alátolhatók.