B-001 Borozó bútor tömör fából

borozo-butor-asztal

Tényleg azt gondolja, hogy csak a vendéglátóhelyeken és a borospincékben van helye egy komfortos, borozós résznek?

A bor szerelmesei akár nappalijuk részeként vagy családi házuk pincéjébe is megálmodhatják kedvenc, vendégfogadó, borozós sarkukat, amelynek kialakításához csupán két dolog szükséges: egy kis fantázia és a Gerland Bútorstúdió szakértelme.

A megvalósítás mellett az ötletelésben is segítünk, hiszen kínálatunkban nem csak borozóasztalok és székek találhatók. Ha igazán különleges borbirodalmat szeretne, mi elkészítjük kedvenc sarokba épített polcát, sarokpadját, beépített borhűtőjét vagy éppen fali fogasát. A képen látható darabok ugyanis, igazi borkedvelőknek, mondhatni, kötelezőek!

Ha megálmodta már akár otthonában vagy saját vendéglátóhelyén kialakítandó borozóhelyiségét, akkor nincs más hátra, mint a kivitelezés! Ebben pedig mi is örömmel segítünk! Például ajánljuk ezt a tömör fenyő asztalt a székekkel és a sarokpaddal, amelyek öregített és koptatott felületét bio olajjal felület kezeljük. Ezzel az eljárással nemcsak különleges lesz a bútorzat, hanem időtálló is, hiszen hosszú távon ellenáll a használatból eredő kopásnak.

A borozóhelyiségből hogyan is hiányozhatna egy mosogatógép a mosatlan poharaknak? És mi lenne, ha ez a masina egy, a többi bútorhoz jól illeszkedő kivitelben kerülne be? Mosogatópultba építéssel mindez lehetséges. Így egyszerre több funkciója is van tehát: elmosogat, pultként is megállja a helyét, ráadásul mutatós is. Egy, a közelébe lehelyezett egyszemélyes ülőkével, valamint a poharak és kisebb üvegedények tárolására alkalmas üveges sarokszekrénykével például valódi éke lehet a borozóhelyiségnek.