A bárpult felett a mennyezetre függesztett polc látványos helye az italoknak és dísztárgyaknak, és a pult feletti világítás is a polc aljába épült.

A fotón látható bárpult a lépcső alatti helyet használja ki, melynek számos előnye  van. A bárpultot a lépcső és a falpillér jól elhatárolja, intimebbé teszi. A lépcső felülről tetőt képez, így a falra szerelt bárszekrény a pulttal nemcsak egy bársarkot, hanem egy kis bárhelyiséget alakít ki.

A bárpultnak a falpillér mellett van a bejárata, ami a szoba felől nem is látszik. Külső oldalát kazettás falburkolat borítja, belül polcok és fiókok sorakoznak.

A bárszekrény a lépcső vonalát követve, háromszög alakban fedi a falat, maximálisan kihasználva a kínálkozó helyet. Benne nyitott polcok és üvegajtós szekrény ad helyet az italoknak és a poharaknak.

A bárpult felett a mennyezetre függesztett polc látványos helye az italoknak és dísztárgyaknak, és a pult feletti világítás is a polc aljába épült. A pult elött álló bárszékek együtt készültek a bár berendezésével.

A fotón látható, hogy a bárpult és a lépcső burkolata megegyezik, és a harmonika ajtó valamint a mennyezet burkolat kazettás kivitele is hasonlóságot mutat. Ennek oka, hogy a helyiség minden fa alapanyagú berendezése egy időben készült Gerland termék.